Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите кои слушаа Биостатистика и кои треба да полагаат Биостатистика дека презентирањето на проектните/семминарската ке биде во терминот на 2 колоквиум.
 
Присуството е задолжително и за тие кои сработиле семинарска и за тие кои не изработија, презентација на проектните ке има и консултативен карактер.Секако дека добредојдени се да присуствуваат и сите други заинтересирани студенти.
 
Линкот за презентација ке биде ист со тој од предавањата.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top