Е-уписи на студенти

Вториот колоквиум по предметите Познавање на исхрана 1 и Здрава храна и исхрана ќе се одржи на 15.01.2021 (петок) во 17.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top