Е-уписи на студенти

Студентите кои не го положија првиот колоквиум по Технологија на храна од неживотинско потекло имаат можност за полагање на поправен колоквиум кој ќе се одржи на 19.04.2021 (понеделник) во 12:15 часот, на истиот линк на кој се одржуваат и предавањата. 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top