Е-уписи на студенти

Универзитетското Студентско Собрание на Универзитетот “Св.Климент Охридски“ Битола, покренува иницијатива до студентите на сите единици на УКЛО да бидат ставени во приоритетните листи за вакцинација, со цел решавање на сите потешкотии при полагања на испити, предавања, и целокупното организирање и спроведување на нивните студии.
 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top