Е-уписи на студенти

Поправен прв колоквиум по предметите Основи на технолошки операции и Технолошки операции 2 ќе се одржи на 19.04.2021 (понеделник) со почеток во 18.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top