Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите дека крајнот рок за изработка на семинарската работа (видео од макс. 2 мин. и презентација во PowerPoint со околу 10 слајда) по предметот Интернет и мултимедија е 03.06.2021 год. Истиот ден во 10,00 часот ќе се презентираат (не треба да се испраќаат по е-маил).

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top