Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите дека крајнот рок за испраќање на проекните задачи (вежбите од 1 до 15.2) и семинарските работи по е-маил за предметот Деловно и професионално комуницирање е до 30.05.2021 год.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top