Пријавувањето на испитите ќе биде од 19.08.2019 год. до 23.08.2019 год. од 09.00 до 14.00 часот.

 

Лице за контакт: Сашко Попов

Моб.тел: 075 421 577

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top