Ноемвриската испитна сесија на трет циклус ќе биде од 25.11.2019 до 06.12.2019. Пријавувањето на испитите ќе биде од 04.11.2019 до 08.11.2019, а спрема пријавените испити  ќе се објави конкретниот распоред.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top