На ден 07.11.2019 (четврток) со почеток во 11.30 часот ќе се одржат предавања од М-р Јованче Тодоров, Магистер по фармација, од Алкалоид АД Скопје, на тема Стрес и несоница и Синдром на суво око. 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top