Сите студенти-алумнисти пред дипломирање (студенти кои што имаат исто или повеќе кредити од тоа што предвидува студиската програма на која се запишани) треба да ги потпонал алумните во iknow системот.

 

Јазичето „Алумни“ се наоѓа во самото досие на студентот (се појавува само на студентите-алумнисти).

 

 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top