Пријавување на испити на втор и трет циклус ќе биде од 27.01. до 31.01.2020 година. Февруарската испитна сесија ќе се одржи од 17.02. до 28.02.2020 година, а спрема пријавените испити ќе се објави конкретниот распоред.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top