1. Пријавување на испити за трет циклус студии за Ноемвриска сесија може да се направи од 02.11.2020 год. до 04.11.2020 год. Пријавувањето на испитите треба да се направи по електронски пат преку iknow системот или преку испраќање на е-маил на референтот на студенски прашања Сашко Попов. Плаќањето може да се направи електронски, а уплатниците може да се донесат покасно во студенска служба или скенирани да се испратат по е-маил.

2. Последен рок за доставување на проектните задачи до соодветниот професор е до 04.11.2020 год. 

3. Ноемвриската испитна сесијата ќе биде во период од 12.11.2020 год. до 20.11.2020 год. Распоредот за полање на испитите ќе биде објавен дополнително.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top