1. Пријавување на испити за втор и трет циклус студии за Јануарска/Февруарска сесија може да се направи од 01.02.2021 год. до 03.02.2021 год. Пријавувањето на испитите треба да се направи по електронски пат преку iknow системот. Уплатниците дополнително ќе се достават во студентски прашања кога ќе се создадат услови за тоа, и истите скенирани да се испратат по е-маил до референтот на студентски прашања.

2. Почетокот на сесијата ќе биде од 15.02.2021 год. до 26.02.2021 год. Распоредот за полање на испитите ќе биде објавен дополнително.

3. Запишување на семестар од 01.03.2021 год. до 04.03.2021 год.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top