Запишување на семестар: од 01.03.2021 до 04.03.2021 год. 

Напомена: Студентите задолжително да ги потполнат анкетите и да запишат семестар и по електронски пат преку iknow системот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top