2.Втор и трет циклус

-Online Ноемвриска испитна сесија: од 22.11 до 04.12

-Пријавување: 01.11 до 05.11

Забелешка: првичните верзии на проекните задачи да се достават до предметните наставници најкасно до 08.11

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top