Е-уписи на студенти

1. Априлска сесија за втор циклус: од 22.04 - 31.04 (10 дена). Пријавување на испити за втор циклус: 13.04 - 16.04, после тоа ќе се објави распоредот.
2. Јунска сесија за втор циклус: 07.06 - 25.06 (три недели). Пријавување на испити за втор циклус: 01.06-04.06., после тоа ќе се објави распоредот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top