Е-уписи на студенти

Предавањата по предметот Методи за процена на квалитет на исхраната ќе се одржат на 19.04.2021 (понеделник) во 19.00 часот на следниот линк: https://meet.google.com/kso-pejz-qdp

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top