Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од втор циклус студии дека закажаниот термин за консултации по предметот Одбрани поглавја од технологија на храна и нова храна на ден 21.04.2021 (среда) ќе се одржи на следниот линк https://meet.google.com/rrz-mpyk-ggs.

 

 

                                                         Од предметните наставници

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top