Е-уписи на студенти

Предавањата по предметот Процесирање на храна со задржан оптимален нутритивен квалитет ќе се одржат на 18.05.2021 (вторник) во 18.00 часот. 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top