Е-уписи на студенти

 

Наставата по сите предмети ќе се спроведува on-line со користење на платфотмата Google meet. Во прилог е дадено Кратко упатство за Google meet

НАПОМЕНА: Студентот при користење на платформата треба да го користи службениот е-маил со домен УКЛО (uklo.edu.mk), за да може правилно да работи платформата. Студентот е должен да го побара линкот за наставата од предметниот наставник. Секој професор има уникатен линк. Тоа треба да се направи само еднаш, а линковите важат за сите понатамошни предавања.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top