Факултетското студентско собрание има и своја Facebook страна каде што сите студенти можат да се приклучат на неа за да ги следат сите настани кои што се одвиваат од страна на ФСС како и од УСС.

Линкот до страната е: https://www.facebook.com/%D0%A4%D0%B0%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%A2%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D1%84%D0%B0%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B5%D1%82-%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%81-103131865104937

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top