Ве замолуваме да издвоите неколку минути од вашето време за пополнување и споделување на анкетите во прилог кои што се приготвени од страна на нашата колешка Ана Талевска. Темата на нејзиното истражување е ,,Исхрана поврзана со крвните групи". Доколку имате било какви предлози, мислења и идеи да ѝ ги предложите, слободно пишете на некој од нашите членови или емаил адреси за контакт.
 
Ви благодариме.
 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top