Е-уписи на студенти

ВЕЛЕС

Секретар:                                                                                                                                                                  

Надица Панзова

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Тел.:  +389 (43) 211-202 лок. (102)

Моб.: +389 76 355 265

Раководител на одделение за студентски прашања:

Бобан Пановски

email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Самостоен референт администратор:

Сашко Попов

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Тел.:  +389 (43) 211-202 лок. (101)

Моб.: +389 75 421 577

Советник за ЕКТС:

Бошко Петровски

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Тел.:  +389 (43) 211-202 лок. (101)

Моб.: +389 75 421 576

Виш соработник за ИКТ:

Јордан Мартиновски

email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

КИЧЕВО

Самостоен референт администратор:

Виолета Спасеноска

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Tел.:     +389 (45) 220-320

Факс:    +389 (45) 220-320

Администратор

Кристина Мицкоски

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Советник за настава и наука:

Наташа Никоска 

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top